“In één woord: hartverwarmend!”, zo omschrijft Ria haar laatste officiële werkdag bij Rob Lanckohr – Atelier voor Juwelen afgelopen zaterdag. Ria is werkelijk overrompeld door de leuke en lieve Facebook reacties van zó ontzettend veel mensen. En dan hebben we het nog niet gehad over de zaterdag zelf!

Ria:
“Ik wilde niks officieels. Maar wat ben ik verrast. Klanten, familieleden, mijn kinderen, zoveel mensen die speciaal voor mij gekomen zijn. Zo fijn om te ervaren dat je gewaardeerd wordt. Het was een dag om nooit te vergeten! Dankjewel, lieve allemaal voor jullie berichtjes, jullie bezoek aan de zaak, jullie lieve wensen voor de toekomst, jullie knuffels, de bloemen, het lekkers en de cadeautjes.

Ik hoop dat jullie nog vaak naar Rob en Chantals mooie zaak blijven komen. Een fijn team staat met net zoveel liefde en enthousiasme voor jullie klaar, als ik al die jaren gedaan heb. En wie weet, komen we elkaar er nog eens tegen. Want Rob en Chantal weten dat als het nodig is, ze altijd op me kunnen rekenen.”