Een juweel moet minimaal tien jaar meegaan vinden wij. Liefst nog langer. We helpen u graag met het vinden van een duurzaam sieraad. Dat u kunt combineren met alle outfits in uw kast, dat past bij uw huidtint, uw smaak en uw stijl. Onafhankelijk van trends.

We zijn ook altijd benieuwd naar welke sieraden u al heeft, zodat u iets koopt dat u daarmee kunt combineren. U kunt u andere sieraden ook meenemen naar onze zaak. Of wilt u overstappen van zilver naar goud of roségoud? Wij adviseren hoe u die overgang kunt geleidelijk kunt maken.

Chantal Lanckohr: “Bij elk sieraad dat ik selecteer heb ik een bepaalde klant voor ogen. Ik laat me graag inspireren door de vragen van onze klanten én door het straatbeeld. Rob en ik bezoeken daarvoor regelmatig een Europese stad. Zo waren we laatst in Antwerpen. We gaan dan niet naar de traditionele juweliers, maar juist naar de net geopende conceptstores. En we kijken naar modebladen, interieurtrends, kleuren die we veel terugzien… Vervolgens is de vraag: Waar worden wij zelf blij van? Op die manier drukken Rob en ik onze stempel op de collectie en is het veel meer dan een verzameling van merken. En ik weet: als wij er enthousiast van worden, zijn onze klanten dat ook.”