Maak een afspraak
en kom langs

OPENINGSTIJDEN
Zo-Ma gesloten
Di-Wo op afspraak
Do-Za 10:00 - 17:00 uur


Poststraat 6, 6461 AX Kerkrade
+31 (0)45 545 20 61
info@lanckohr.nl
Meer info

Een persoonlijk juweel laten maken

Vakmanschap uit eigen atelier

Handgemaakt, met liefde en aandacht, in ons eigen atelier. De juwelen die ons eigen atelier verlaten zijn veelal sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen en symbool staan voor vriendschap en liefde. Dat betekent dus ook: telkens een ander ontwerp en een uniek sieraad. Welk sieraad bij u past, heeft niets te maken met wat ‘in’ of ‘uit’ is. Zo denken wij erover. Veel liever gaan wij voor het duurzame sieraad dat u kunt combineren met alle outfits in uw kast, dat past bij uw huidtint, uw smaak en uw stijl. En dat persoonlijke, dat kan volgens ons op allerlei manieren. Van een vingerafdruk van een geliefde en de naam van uw kind in een handschrift naar keuze gegraveerd in een ring, ketting of armband tot een persoonlijk geschenk op maat. 

Rob aan het werk.jpg

In een 3D programma tekent Rob de ontwerpen. Hier kunt u het ontwerp vanuit alle hoeken bekijken.

Hier komt het juweelontwerp tot leven. Traditionele technieken en nieuwste technieken worden gebruikt om uw juweel te vervaardigen.

Edelstenen worden op hun plek gezet. Het juweel wordt gepolijst en afgewerkt.

Nog een laatste keer passen in de winkel.

Proces:

1

UW WENSEN BESPREKEN
 

Samen met Rob bespreekt u uw wensen. Is het sieraad voor u zelf of is het een cadeau? Wat moet het vertellen? Welke uitstraling en materialen vindt u mooi? Op basis hiervan maken we een prijsopgave.
 

Maak een afspraak voor een privé 
bezoek aan ons atelier

2

DE EERSTE SCHETSEN
 

We gaan aan de slag met uw ideeën en gedachten. Deze worden uitgewerkt tot een of meerdere 3D-schetsen.

3

GIETEN EN AFWERKEN
 

Het definitieve ontwerp wordt gegoten in goud of zilver  volgens de ‘verloren wasmethode’. Daarna werken we het af tot het uiteindelijke sieraad middels polijsten, matteren, het zetten van edelstenen of andere bewerkingen. 

Mask Group 76.jpg
Mask Group 60.jpg
Mask Group 61.jpg
Mask Group 58.jpg